Tillbaka

Sommarfester – Tema huvudbonad

25 augusti 2011

Jag tänker fotsätta att bjuda på inspiration från alla underbara sommarfester som varit. I mitten av juli var det dags att fira min allra äldsta barndomsvän som fyllde år. Inbjudan var tydlig; tjejer, grillning och huvudbonad. Nedan ser ni bilder på alla vackra, roliga och kreativa huvudbonader. Födelsedagsbarnet valde att bjuda oss på en fashionabel hattparad med hela TRE hattbyten under kvällen. Mycket imponerande och uppskattat!

Festen var en av de allra mest minnesvärda från denna sommar innehållande god mat, hatt-tårta, skratt, minnen och nostalgi, lekar, dans, sång, sanning eller konsekvens, galna upptåg, bästa sällskapet och dessutom det obligatoriska hos tjejen med Italienskarötter; hemmagjord limoncello!

Ciao!

Eftersom jag var på resandefot och inte hade alltför mycket i huvudbonad-temat i resväskan fick jag låna en hatt och anpassa min outfit utifrån den. Denna heta sommardag valde jag att köra på Cowgirl-tema från topp till tå, och det blev ett väldigt lyckat resultat, eller vad tycker ni? Vilken huvudbonad är din favorit?

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar