Så här handlar du

För att underlätta dina inköp av maskeradkläder hos oss rekommenderar vi dig att först läsa igenom våra köpvillkor, så att du vet vad som gäller när du handlar hos oss.

För att handla ska du…

  • vara över  18 år
  • ha tillgång till e-postadress
  • ha ett mobiltelefonummer

Hur hittar jag rätt produkt?

I vår Shop hittar du alla produkter i vårt sortiment av maskeradkläder och festtillbehör, sorterade efter senast inkomna. Här kan du bläddra mellan sidorna och leta efter de produkter som passar dig bäst.

Om du letar efter ett specifik tema, kan du titta bland våra kollektioner i vänsterspalten på startsidan. När du hittar en intressant kollektion klickar du på fliken och får upp samtliga produkter som ingår i den kollektion du valt. Under fliken öppnas även underkategorier som hjälper dig att hitta kläder och tillbehör som passar just dig.

Du kan även välja att leta under Collection i övre menyn för att se alla våra kollektioner med tillhörande produkter. Här får du inspiration och tips om vilka produkter och kollektioner som är hetast just nu.

Var hittar jag mer information om produkten?

När du har hittat en produkt som verkar intressant klickar du på produktbilden eller texten under bilden för att läsa mer. Då öppnas en sida som visar mer specifik information om just den produkt du valt. Här hittar du en produktbeskrivning och information om storlekar och pris. Du ser även vilka produkter som andra har köpt för att matcha just den produkten som du valt.

Hur köper jag produkten?

För att köpa produkten klickar du på KÖP!-rutan inne på produktsidan. När du klickar på KÖP! läggs varan automatiskt i din shoppingbag som ligger högst upp till höger på sajten. Shoppingbagen visar hur många produkter du har valt samt den totala summan för samtliga produkter. Produkterna ligger kvar i shoppingbagen under hela din vistelse på partycollection.se och du kan i lugn och ro leta efter fler produkter.

När du är nöjd med vad som finns i din shoppingbag klickar du på Gå till kassan – som ligger i Shoppingbagen – för att slutföra din beställning. Då öppnas kassan och du kan se innehållet i din Shoppingbag. För att redigera antal av en produkt skriver du in önskvärt antal i rutan och klickar på uppdaterasymbolen (pilarna) intill. Då uppdateras totalsumman med det antal som du har valt.  För att ta bort en produkt klickar du på papperskorgen som ligger längst till höger intill den produkt du vill ta bort. OBS! När du klickar på papperskorgen raderas samtliga av just den produkten. För att endast minska antal redigerar du i antalsrutan.

När du har kontrollerat att allt stämmer i din Shoppingbag fyller du i dina adressuppgifter, godkänner köpvillkoren och klickar på Slutför inköp. Du kommer nu att slussas till PayEx säkra betalsida där du ombeds att fylla i dina kortuppgifter. När du är klar klickar du på Betala. Då visas en bekräftelse på att din beställning har registrerats, och du kommer att få ett kvitto och bekräftelse till den mailadress som du har fyllt i.

Om du inte har fått ett kvitto till din mail inom 10 minuter efter att du har registrerat din beställning kontaktar du oss på kundservice@partycollection.se. Innan du kontaktar oss ber vi dig att undersöka att mailet inte har fastnat i ditt skräpfilter.