Tillbaka

Min påsk – Bilder och dansande kycklingar

2 april 2013


Påskliljor, påskdukning med vintage glas som äggkoppar, tulpanbukett och kalkon som påskmat hos mamma och Hans.

Påskpresent är den nya julklappen. Hallonkola och hemmagjord vaniljessens fick jag av min syster och i paketet med det vackra omslagspappret fanns en äggkokare från mamma och Hans. Men årets sötaste, tuffaste och skrattkittlande påskpresent fick min syster – en dansande kyckling!

Söt påskbukett som min syster gjort som bordsdekoration och Johnny grillar vildsvin hos pappa där vi spenderade påskdagen.

Påskhelgen avslutades hos Farmor med obligatorisk påskfika och massor av påskpynt. Självklart stod Farmors egengjorda ägghöna i keramik på köksbordet. Jag har barndomsminnen från när jag var påskkärring och klädde ut mig i färgglada maskeradkläder och hälsade på Farmor. Då hämtade hon alltid hönan för att se om den hade värpt några ägg. Och visst ser det ut som hönan värper godisägg än idag?

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Server error!

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

www.partycollection.se
Sun Aug 20 21:18:41 2017
Apache