Tillbaka

Hjälp mig med tematips

22 oktober 2010

Just nu sitter jag på ett café på Söder i Stockholm. Det här är den perfekta källan för inspiration; lukten av kaffe och sötsaker, dämpade konversationer från borden runt om, stimmet av helgfirande människor som rör sig utanför fönstret och sällskapet av bästa vännen.

På en fredagseftermiddag tycks allt gå lite sådär på halvfart och koncentrationen är inte riktigt på topp, därför brukar jag utnyttja tiden till saker som jag tycker är roligt som till exempel festplanering.

Jag har börjat planerar för min födelsedagsfest i november och självklart blir det tema, var det någon som trodde något annat? Eftersom det är 25+ som firas i år (och resterande år framöver) tänkte jag inte köra lika storslaget som förra året. Då firades dagen i förskott tillsammans med min syster och vi tog våra gäster tillbaka till det underbara 50-talet, över Atlanten och in i musikalvärlden Grease. Jag kommer antagligen använda denna fest som referensexempel vid fler tillfällen i min blogg eftersom det var en mycket lyckad fest på alla sätt.

Jag och min syster på vår gemensamma födelsedagsfest förra året. Pink Ladies-jackorna finns att köpa här.

Nu står jag inför utmaningen att bjuda till en födelsedagsfest i betydligt mindre skala, men självklart vill jag alltid skapa en fest som mina vänner minns med glädje. Har ni några förslag på teman eller koncept för min fest i år? Bra tips belönas givetvis, så låt kreativiteten flöda och skriv era tips i kommentarsfältet.

I helgen blir det mer Halloween-pyssel bland annat blir det stylad pumpa, resultatet får ni se nästa vecka. En fest kommer jag givetvis också klämma in i helgen.

Ha en festlig helg!

kommentarer-knapp-125-27

Nice pic!!! Tycker du ska ha en Dallas, Cirkus eller Superstars fest :) Ses på em, puss!

Skrivet: 23 oktober 2010 av: Systeryster

”Ursäkta, har jag kommit fel?” är ett väldigt tacksamt tema, i och med att alla karaktärer och kläder är välkomna!

Skrivet: 23 oktober 2010 av: Gustaf Oscarson

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18