Glittriga maskeradkläder till Nyårsfesten

”Glitterkavajen passade perfekt och vi vann glamourtemat!”
– Jan-Ove Ekman, Sparsör

Självklart tar du hem första priset när du är så snygg som Jan-Ove och hans fru är i våra maskeradkläder. Tack för den underbara bilden. Glitterkavajen finns i färgerna guld, röd och silver. Du hittar den i vår 70-tals kollektion med maskeradkläder.

Maskeradkläder till Halloweenfest

”Hippiedräkten gjorde succé på Halloweenfesten!”
Fabian Unghanse, Stockholm

Supersnygg tycker vi att Fabian var i vår Hippiedräkt Halloweenfesten. Vem har sagt att du måste vara läskig på Halloween när du kan vara så här snygg? Du hittar hippie och 60-tals kläder bland våra maskeradkläder i shoppen, klicka här.

Maskeradkläder till Möhippa

”Det blev super med dräkten! Tack för fixet!”
– Emma Eriksson, Stockholm

Vi fixar maskeradkläderna som du efterfrågar till möhippan och svensexan – även fast de inte ingår i vår shop och utbud av maskeradkläder idag. Det var precis så vi hjälpte Emma och tjejerna att planera möhippa. De ville ha en sjuksköterskedräkt till bruden som passande arbetar som just sjuksköterska, och givetvis fixade vi det. Tack för att vi fick vara en del av er möhippa! Är du på jakt efter specifika maskeradkläder? Tveka inte att ta kontakt med oss – vi kan trolla fram det mesta!

Maskeradkläder till show

”Tack för den snabba hjälpen!”
– Johnny Duvert, Stockholm

Tack Johnny! Vi är mycket stolta över att vår röda glitterkavaj fick synas i rampljuset på din show på Viking Line. Glitterkavajen finns i färgerna guld, röd och silver. Du hittar den i vår 70-tals kollektion med maskeradkläder.

Maskeradkläder till ridshow

”Showen var superlyckad och kavajen gjorde succé!”
– Lola Bodin, Marks Ridklubb, Örby

Det är nog första gången vår glitterkavaj var med i en ridshow, vilken ära! Tack! Både ryttaren och ”den vita springaren” ser supersnygga ut i glitter. Glitterkavajen finns i färgerna guld, röd och silver. Du hittar den i vår 70-tals kollektion med maskeradkläder.

Maskeradkläder till 60-tals fest

”Tack PartyCollection.se för trevligt bemötande. Här är en bild på hur jag såg ut med dräkten. Haha…”

– Patrik Jörgensen, Kungsbacka

Vi tycker Patrik ser alldeles strålande ut i Hippiedräkten. Tack Patrik för de vänliga orden och den fina bilden. Vill du också vara lika snygg som Patrik? Kolla in våra Hippiekläder i kollektionen Flower Power.

Maskeradkläder till svensexa

”Tack PartyCollection.se för snabb leverans och fantastisk service! Har bifogat en snitsig bild från etapp 3 av vår svensexa som var på en 24h kryssning med Viking Line. Fantastiskt drag med fyra andra svensexor, en möhippa, filmade av Kanal 5:s Färjan och sen seger i melodifestivalen på det. Grymt drag!”
– David Lindström, Uppsala

Tack David för de fina orden. Om du också vill ha snygga maskeradkläder till svensexa eller möhippa kolla in vår shop. Glitterkavajen finns i färgerna guld, röd och silver. Du hittar den i vår 70-tals kollektion med maskeradkläder.

Maskeradkläder och 50-tals kläder


”Tack för hjäl
pen och för snabbt och trevlig bemötande”
– Lotta Kvist, Göteborg

Vi tackar Lotta för de snälla orden. Letar du också efter 50-tals kläder? Kolla in vår 50-tals kollektion som är fylld av maskeradkläder. Server error!

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

www.partycollection.se
Sat Aug 19 22:26:25 2017
Apache