Tillbaka

Melodifestivaltema – Final!

11 mars 2011

Efter 7 Days and 7 Nights är det äntligen dags, final! Me and My Drum och alla mina vänner Leaving Home för att festa. Jag säger bara Spring för livet. Jag är Popular och In the Club är jag The King på dansgolvet. Oh my God, I’m in love! E det fel på mig?

Ja, onekligen är det en hel del roliga titlar i final i år och det har väl inte undgått någon att det är finalen för Melodifestivalen i morgon. Det spås bli en rysare när det ska avgöras vem som ska få åka till Tyskland och representerar Sverige i Eurovision Song Contest. Själv kommer jag givetvis att köra all in på Melodifestivaltema i morgon. Det blir fest, dans, sång, bubbel, glitter, och jag förväntar mig skandaler, nakenchock och vilda efterfester!

För mer inspiration, kolla in vår Melodifestival-kollektion.

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18