Tillbaka

Love Dirty Dancing

25 februari 2011

Eftersom Oscarsgalan går av stapel i helgen är det filmtema överallt. Därför slog jag till och kollade på en riktigt klassiker en kväll i veckan; Dirty Dancing. Visst är den helt underbar? Jag kan inte vänta tills den blir musikal i Sverige nästa år. Jag upplever många barndomsminnen när jag tittar på Dirty Dancing, och för den ultimata tripen down memory lane bakade jag också chokladbollar. Ljuvligt! När jag var liten brukade jag klä min Barbie i en liknade rosa klänning som Penny har i den första dansscenen i filmen, och sedan lekte jag att jag var hon. Vem har inte drömt om att kunna dansa som henne? Bör tilläggas att jag blev väldigt berörd av filmen och var tvungen att titta på den två gånger på rad…

Kolla in vår Hollywood-kollektion för mer filminspiration.

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18