Tillbaka

Livet är en fest och du står först i kön

12 oktober 2010

Varmt välkomna till partycollection.se. Jag är så glad, förväntansfull och pirrig i magen över att äntligen lansera min affärsidé.

Eftersom det här är mitt första blogginlägg tänkte jag ge er en personlig bakgrund och berätta vem jag är. Jag heter Malina Gustafsson och är VD och grundare av Party Collection Stockholm. Jag kan titulera mig som entreprenör, civilekonom, projektledare inom event, bartender med mera. Slutsatsen är att mitt bagage är blandat men med en gemensam nämnare; jag brinner för projektledning och party.

Redan som liten fick jag höra att mina kalas var de bästa. Det har jag helt och hållet min familj och tacka för. Med engagemang och kreativitet ordnade min familj skattjakter, maskerader och spännande happenings som fick mina kompisar att älska mina kalas. Temat festplannering har sedan det varit en naturlig del av mitt liv och jag började redan i tidig ålder på egen hand att arrangera discon i den lokala bygdegården. Jag utformade affischer, ordnade DJ, servering och när festen väl var igång var jag inte sen att höja partystämmningen med spex på scenen eller danstävling. Deltagande i jipporåd under högstadiet, balkommitté under gymnasiet, fadderansvarig under universitetstiden och ständigt privata fester med kreativa teman och uppskattade tillställningar. Festplannering har blivit en naturlig del av mitt liv, och jag älskar det.

Det ligger till grund för utformandet av partycollection.se. Efter många år av arrangerande av fester och event upptäckte jag en lucka på marknaden. Det finns ingen ultimat partyguide med tillhörande webshop på den svenska Internetmarknaden idag. Det var då jag såg möjligheten för mig att sysselsätta mig med min hobby på heltid.

Festplanering ligger i tiden och är väldigt populärt i alla åldrar. Temafester är något som växer mer och mer och vi blir mer inspirerade av den amerikanska partyhysterin och tar efter teman och helger därifrån -till exempel Halloween, Baby Showers etc. Att ta hjälp av en festkoordinator är en stor marknad i övriga världen och det är endast en tidsfråga tills det slår även i Sverige.

Nu vet ni lite mer om vem jag är. Jag hoppas att ni kommer att trivas på partycollection.se. Vi jobbar ständig för att hålla oss uppdaterade. Därför uppskattar jag all konstruktiv feedback och kommentarer, maila mig gärna på malina.gustafsson@partycollection.se.

Jag tänker fylla denna blogg med inspiration, erfarenheter, upplevelser och allt med grym partykänsla. Så var med och följ oss redan från början. För du, livet är en fest och du står först i kön…

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18