Tillbaka

Kräftskiva och tema äpple

14 oktober 2011

Idag känns det i luften att hösten är här på allvar, visst är det härligt? Jag var på årets (antagligen) sista kräftskiva förra helgen och vilken skiva! Sång, snaps, god mat, lekar, dans och galna upptåg var inslagen som förgyllde vår kväll. Jag hade fått ansvaret att ordna efterätten och eftersom höstkänslorna spirade bestämde jag mig för tema äpple. Jag plockade massor med underbara äpplen från mammas trädgård och satte igång och bakade. Här är resultatet:Choklad- och äppelmuffins


Äppelmuffins med kardemumma


Knäckäppelkakor


Äppelbröd


Sånghäften är obligatoriska på kräftskivan


Kräftor i mängder

Underbara höstkänslor, eller hur? Med det önskar jag er en riktigt festlig helg!

P.s Halloween närmar sig med stora kliv. Du har väl inte glömt att beställa dina maskeradkläder till Halloween? Beställ redan idag för säker leverans i god tid innan Halloweenfesten. Här är vår Halloween-kollektion. D.s

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18