Tillbaka

Julfest i Thailand

8 december 2010

Igår var jag på den första julfesten för min del i år. Den anordnades av SU Innovation och hölls i deras Villa Bellona vid Stockholms Universitet. Till min glädje hade arrangörerna valt att ha Thailändskt-tema på julfesten. Det var verkligen bra ordnat då temat återkom tydligt i allt till exempel maten, kläderna på arrangörerna och dekorationer i form av färglada lampor, girlanger, dukar, tallrikar, servetter etc. Även värmen i Villan påminde om Thailand och dess underbara klimat, inte helt fel när det är minusgrader utomhus.

Under kvällen delades priser ut i olika kategorier bland annat årets Venture Cup-företag och årets Alumni-företag. Det var jätte roligt att mingla med så glada och entusiastiska entreprenörer, jag var fylld av inspiration och energi när jag lämnade festen. Tyvärr var jag lite dålig på att ta kort men jag har i allafall några kort att bjuda på.

Ulf Eriksson, VD SU Innovation och Gustaf Oscarson.

Givetvis bjöds det på Thaibuffé. Bilden påminner om bilder man ser på menyn hos matställen i turistorter, så det passar faktiskt temat alldeles utmärkt.

Thailändska ölen Singha var en given dryck på festen.

Thailändskt-tema och passande kläder är kanske nästa tema vi ska satsa på här på partycollection.se och erbjuda i vår shop, vad tycker ni?

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18