Tillbaka

Nedräkning till Halloween – Pyssel & dukning

17 oktober 2011

Med 14 dagar kvar till årets största, läskigaste och roligaste maskerad; Halloween, tänkte jag börja pyssla och pynta hemma för att skapa riktigt läskig Halloween-känsla. Givetvis kommer jag att dela med mig till er här i bloggen om vad jag pysslar med hemma. Här kommer inspiration och tips från förra årets pyssel, dekorationer och dukning. Då gjorde jag bland annat svävande spöken och minipumpor. Vill du veta hur jag gick tillväga, eller vill du ha dukningstips? Klicka här.

Nu är det hög tid att beställa dina maskeradkläder inför Halloween. Kolla in vår Halloween-kollektion och skynda dig och lägg din beställning innan det är försent.

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18