Tillbaka

Vad är väl en bal på slottet?

17 februari 2012

Nåja, vad är väl en bal på slottet? Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig och dötrist och tråkig och alldeles, alldeles UNDERBAR!

Och visst var det Askungen-känsla när jag för en vecka sedan fick vara med på den härligaste fest man kan tänka sig; Teo och Sannas förnyelsefest med bal och tema kärlek. Att förnya sina löften, bjuda in sin familj och vänner och ställa till med en fest i kärlekens tecken är en underbar idé. En trend som växer starkare och som jag tycker vi ska ta till våra hjärtan. Hur fantastiskt är det inte att kunna återuppleva sin bröllopsdag igen, och igen? Otroligt romantiskt att visa varandra uppskattning och kärlek på det här sättet. Dessutom fick jag verkligen inspiration att bjuda in till bal. Hur ofta får man egentligen gå på bal efter studietiden? Och hur roligt är det inte att få klä upp sig ordentligt för en kväll? Resultatet av min Askungen-förvandling syns längst ner i det här inlägget. Njut, inspireras och fylls av kärlek för här kommer fantastiska bilder tagna av årets bröllopsfotograf; Sara Mårtensson.

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Server error!

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

www.partycollection.se
Sun Aug 20 21:22:32 2017
Apache