Tillbaka

Födelsedagsfest med tema musik

4 oktober 2012

När min underbara pojkvän fyllde 30år överraskade jag honom med en SPA-weekend med tema Musik. Vi begav oss till vackra Hesselby Slott och njöt av inspirerande miljö, avslappnande massage, förförisk afternoon tea, bubbel i mängder och ljuvlig trerätters middag på slottet. Hesselby Slott ägs av Tomas Ledin och de har verkligen lyckats anamma temat i hela anläggningen. Vi tog en drink i Sensuella Isabellas bar, kollade in guldskivor och intressanta löpsedlar ur Ledins liv, sov skönt i huset ”Orkestern” och rummet ”Trumpeten” och givetvis spelade Ledins hits överallt. Verkligen värt ett besök!


På söndagen kom våra familjer och uppvaktade Gustaf på morgonen, de tog honom bokstavligen på sängen. Sedan njöt vi av en härlig frukost tillsammans på slottet och avslutade med födelsedagsfika hemma hos oss.

Tack personalen på Hesselby Slott för er grymma service och den proffsiga hanteringen av födelsedagsfirandet. Tack kära familj för att ni gjorde Gustafs dag minnesvärd. Och tack älskade Gustaf för att du är i mitt liv. Jag är lika hopplöst förälskad nu som då.

kommentarer-knapp-125-27

Tack själva för en härlig dag!

Skrivet: 4 oktober 2012 av: Storasyster

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18