Tillbaka

Festernas fest

10 december 2010

Idag är det Nobeldagen och ikväll stundar den högtidliga Nobelmiddagen. Det måste ju ändå vara allas dröm att om så bara en gång i sitt liv få vara gäst på middagen. Eller som hoveperten Elisabeth Tarras Wahlberg sa i Nyhetsmorgon på Tv4 igår – det är ju ändå Festernas Fest.

Om du som jag fortfarande saknar inbjudan i din brevlåda, varför inte bjuda till en Nobelmiddag hemma? Det tänker jag göra. Så ikväll blir det trerättersmiddag och givetvis champagne, samtidigt som vi får njuta av Nobelfesten på TV.  Jag är självklart mest nyfiken på vad kungligheterna kommer att ha för vackra klänningar och vem som har fått äran att designa dem.

Det är såklart mycket prat om Nobelfesten i media just nu, och en tanke som slog mig är att vi i Sverige är riktigt dåligt pålästa om vett och etikett, och att använda det i praktiken. Därför startar vi en Vett & Etikett-skola här på partycollection.se. Passa på att ställa din fråga gällande vett och etikett till oss, vad vill du veta? Skriv din fråga i kommentarsfältet så besvarar vi den under nästa vecka. Håll även utkik på sajten under nästa vecka då vi lanserar skolan och publicerar nyttiga artiklar om hur du bör bete dig på festen.

Passa även på att läsa vår artikel om Dress Code. Där får du en snabbgenomgång av de vanligaste klädkoderna för att du ska känna dig trygg och bekväm i ditt val av kläder till festen.

Trevlig Nobel!

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18