Tillbaka

Årets bröllopsfest

14 augusti 2012

Jag kan numera kalla mig bröllopsexpert, efter sommarens sista bröllop har jag fått äran att delta på fem bröllop det här året – tänk vilket privilegium! För det finns inget bättre än att bevittna två människor som säger ja till ett liv tillsammans. Oj, vad kärleken spirar och så också den 11:e augusti när Johanna och Fredrik blev herr och fru Kull.

Att Johanna och Fredrik skulle bjuda på årets bröllopsfest rådde det ingen tvekan om. När två fantastiska människor blir ett är det svårt att misslyckas. Traditionell vigsel i pampig kyrka, båttur med mingel, sol och värme, vacker miljö, fantastisk mat, godaste dessertvinet, underbara bröllopsgäster som bjöd på sig under tal och dans – oavsett ålder, och en efterfest tillsammans med brudparet till morgonen därpå som vi aldrig glömmer – det var ingredienserna till årets bröllopsfest.


Vigseln ägde rum i St Jacobs kyrka i Kungsträdgården, Stockholm.


Bröllopstips: Såpbubblor istället för ris

Bröllopstips: Champagne, snittar och mingel på en underbar båttur runt Djurgården och vidare till Hagaparken.


Toastmaster och toastmadame hälsar välkomna.

Mitt i vackra Hagaparken ligger Fjärilshuset där middagen och bröllopsfesten ägde rum.


Bröllopstips: Vacker dukning i vitt. Hållarna till bordsplaceringskorten samt skålarna till blommorna är handgjorda av brudens mamma – ett keramikproffs.

Bröllopstips: Middagen bjöd på många välkomponerade och berörande tal. Vi spexade för brudparet som är studiekompisar från Karlstads Universitet. Vårt tal innehöll  en film om brudens studietid i Karlstad och när hon träffade sin man. Sedan avslutade vi med bejublande studentsånger tillsammans med alla studiekompisar och ”Dunken” – en studentlek/sång där dunken, innehållande vin dricks upp av alla i en ring.  Brudparet fick även varsin ”nolleflaska” runt halsen med vin inför kvällens bröllopsfest.Smarrig bröllopstårta med hjärtan.


Bröllopsfesten inleddes med traditionell bröllopsvals.


Bröllopstips: Låt gästerna skriva i en gästbok som blir ett minne för brudparet.

Tack fantastiska Johanna och Fredrik för att ni är ni, och att vi fick vara med när ni två blev ett!

Server error!

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

www.partycollection.se
Sun Aug 20 21:19:25 2017
Apache