Tillbaka

Back to the 90’s – Fest och maskerad

9 maj 2012

För några veckor sedan firade vi två underbara tjejer som fyllt 30år, och det med en riktig tidsresa tillbaka till det ljuvliga 90-talet. Maskerad och maskeradkläder med 90-tals tema var instruktionerna i inbjudan.

Vi gick ihop ett gäng och klädde ut oss till Spice Girls, jag axlade rollen som Baby Spice (kolla in mina skor!). Vi tog rollerna på största allvar och bjöd på en storslagen entré med ett inövat Wannabe-nummer med den obligatoriska slutposen. Kanske var det därför som vi också blev utsedda till kvällens bäst klädda. Dessutom gav vi födelsedagstjejerna varsin kryddig present med välgenomtänkt innehåll.

90-tals fest – Inspiration och maskeradkläder

90-tals lokal: Byggdegård med skoldisco-känsla.

90-tals dekoration: Rökmaskin, discoljus, tidningar – OKEJ, FRIDA och affischer.

90-tals mat och tilltugg: Tacos, Banana Skids, godis S och godishalsband.

90-tas aktiviteter:
Hela havet stormar, musikquiz, danstävling, rockringar, tryckare och Macarena.

90-tals kläder: USA-sockor, Addidas, flanellskjorta, jeansjacka, stentvättat, t-shirt utanpå långärmat, magtröja och buffalo-skor,

90-tals frisyrer:
Mittbena och snelugg.

90-tals musik:
E-type, Ace of Base, Basic Element, Spice Girls, Dr Alban, Ronny & Ragge, Ice Mc, Backstreet Boys, Mr President, GES, Vengaboys, Roxette, Paradisio, Jumper, La Cream, Nirvana…

90-tals TV:
Beverly Hills, Baywatch, Bingo Lotto, Bullen och Klassliv

Kvällen innehöll en riktig nostalgitripp!

Tack tjejer för en grym fest!

kommentarer-knapp-125-27

Hahaha! Tack själv Malina för att du var med och gjorde vår fest helt underbar! Det var nästan så man längtade tillbaka lite till det där härliga 90-talet (eller kanske inte!) men det var kul att få vara ”tonåring” igen!

Skrivet: 10 maj 2012 av: Johanna Sigalit

Precis, tack för att vi fick återuppleva tonåren igen! Vilket jobb ni hade lagt ner på allt, verkligen bra ordnat. Det var hur kul som helst, mer sånt!

Skrivet: 10 maj 2012 av: Malina

Hej! Detta såg verkligen ut som en lyckad 90-talsfest måste jag säga! Tänkte bara fråga hur ni fått tag på gamla Frida och okejtidningar? Och alla posters? Skulle bli väldigt tacksam för svensk då jag själv ska anordna en 90-talsfest nu i slutet av mars. Tack för svar! Mvh Maria Åshage.

Skrivet: 19 februari 2015 av: Maria

Hej Maria! Tack, det var verkligen en grym 90-tals fest! Tidningarna är ett fynd från vinden i mitt barndomshemmet. Jajemen, jag och min syster var duktiga på att spara på allt inkl tidningar. Väldigt roligt att de kom till användning. Jag skulle titta på loppisar, kan hända att det finns där. Eller fråga runt bland dina kompisar, kanske har du också någon samlare i din vänskapskrets :) Lycka till! /Malina

Skrivet: 20 februari 2015 av: Malina

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18