Tillbaka

Tjejfest med 80-tals tema

9 november 2011

Jag vill varna känsliga läsare för extremt hotta brudar i detta inlägg. Det var nämligen så att för några veckor sedan hade jag äran att vara bjuden på en tjejträff med mina gamla tjejkompisar från högstadiet i Köping. Den information vi fick i inbjudan var att vi skulle samlas på lördagsmorgonen, med oömma kläder och att temat var 80-tal. Väl på plats blev vi indelade i lag och placerade i bilar. Vi fick också en 80-tals skiva att spela i bilen och frågor om 80-talet att besvara, som också var deltävling 1. I karavan begav vi oss sedan mot okänd plats.

När vi stannade bilen har vi hamnat i Karlskoga där vi spenderade dagen på äventyrshuset Boda Borg, det var deltävling 2. Efter en dag med fysiska utmaningar, logiska och ologiska tankenötter, skrubbsår, blåmärken och mycket skratt begav vi oss återigen till Köping. Där var det dags för styling inför kvällen och matlagning. Även maten gick i 80-talets tecken och vi tillagade en klassisk Flygande Jacob och Päronhalvor med After Eight och vaniljglass till efterrätt. Tävlingen fortsatte även under kvällen och vi körde film/tv-quiz givetvis med 80-tals tema och klassikern Twister. För er som inte känner till Twister så är det ett spel som går ut på att man ska placera händer och fötter på en matta med cirklar i olika färger, enligt ett hjul som man snurrar. Man hamnar i massor av obekväma positioner som ser mycket roligt ut för åskådaren. Den som lyckas stå upp längst vinner.

Kvällen avslutades med dans och knipövningar till 80-tals musik och utgång på ”Hantis” i Köping. Jag kan garantera att vi syndes på stället…

Tack underbara Alicia som ordnade en kväll vi sent kommer att glömma!

Jag fick hjälp av min underbara syster med styling inför kvällen. Vad tycker ni, lyckades jag skapa en riktigt 80-tals look? Vill du ha mer 80-tals inspiration? Kolla in våra maskeradkläder i vår 80-tals kollektion.

kommentarer-knapp-125-27

Såå jäkla snygg!

Skrivet: 9 november 2011 av: Systeryster

Tack! Och tack för stylingen, vad skulle jag göra utan världens bästa syster 😉

Skrivet: 9 november 2011 av: Malina

Lämmna en kommentar

Dela: small-facebook-icon-19-18 small-twitter-icon-19-18