Tillbaka

Baby Shower för min älskade syster

31 januari 2014

Äntligen var det dags för Baby Shower för min fina syster. I lördags ordnade vi en överraskningsfest som väntade när hon kom hem från jobbet. Här bjuder jag på en kavalkad av bilder och inspiration för dig som ska ordna Baby Shower eller göra en Diaper Cake (blöjtårta). Tusen tack alla ni som kom och gjorde denna dag fantastisk. Nu längtar jag ännu mer tills jag blir moster!

Afternoon tea med scones, snittar, ostar och annat gott

Cake Pops med Oreos, Philadelphiaost och vit choklad blev en hit

Olika snittar och tunnbrödsrullar med fyllning

Söta Cake Pops gjorda av Ahlgrensbilar-fluff och sockerkaka

Våningstårta med prinstema

Flaggspel som dekortion på presentbordet

Fina, användbara och roliga presenter

Diaper Cake (blöjtårta) med mini Converse, Tiger Dinglis, Nappar och nappflaska. Som dekoration använde jag jeanstyg som matchade Converse skorna. Om du vill har mer inspiration och förslag på Baby Shower och Diaper Cake eller Blöjtårta klicka här.

Tips på aktivitet till Baby Shower
Vi gjorde en bok där vi skrev in frågor som alla gäster fick svara på om bäbisen:

  • Jag tror din födelsedag är
  • Mitt namntips till dig är
  • När du blir stor tror jag att du blir
  • Mitt råd till dina föräldrar är
  • Mitt råd till dig är

Mycket roligt för blivande mamman att spara som minne från Baby Shower och ett bra samtalsämne för gästerna.

kommentarer-knapp-125-27

Lämmna en kommentar

Server error!

Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 500

www.partycollection.se
Tue Aug 22 13:05:37 2017
Apache